NASTANITVE
SOBA TANCPIHELJ
Panoramska soba s 4 ležišči, v izmeri 24 m2 z lesenim interierom je primerna za zaključene družbe ali pare. Uporaba kopalnice in kuhinje se deli z sobo Warmberg. Soba ni ogrevana, zato nastanitev v zimskem času odpade. Cena je 27,00 eur/osebo. V ceno je vključen zajtrk.
REZERVIRAJTE: info@kocevskirog.si
APARTMA NESSELTAL
Prijeten manjši klimatiziran studio 28 m2 poleg sobe premore še mini čajno kuhinjo in WC s kopalnico. Ima zakonsko posteljo in dve pomožni ležišči. Opremljen je s historičnim predelanim pohištvom z elementi driftwooda. Primeren je za družine z otroki. Cena nočitve je 50,00 eur.
REZERVIRAJTE: info@kocevskirog.si
SOBA WARMBERG
Manjša spominska soba v izmeri 7 m2 je namenjena za tranzitne goste. Podstrešni prostor je ogrevan. Kopalnica in priročna kuhinja se nahajata v spodnjem prostoru. Cena je 27,00 eur/osebo. V ceno je vključen zajtrk.
REZERVIRAJTE: info@kocevskirog.si
SOBA VAJPOH
Soba z gankom je primerna za avanturiste. Spanje na senu je na predelani postelji 140 x 200 cm. Ambient sobe spominja na žagarski obrat izpred 100 let. Cena nočitve je 27,00 eur/osebo. V ceno je vključen zajtrk.
REZERVIRAJTE: info@kocevskirog.si
APARTMA GROF CAPRIVI
Večji apartma je namenjen velikim družinam ali posameznikom, z namenom izobraževalnega ali osebnostnega razvoja. V prostorih se nahaja manjša domoznanska knjižnica z digitaliziranim kartofilijskim gradivom. Pohištvo in predmeti so iz secesijskega obdobja.
REZERVIRAJTE: info@kocevskirog.si
SOBA TANCPIHELJ
Za goste in obiskovalce zavoda imamo nastanitveni obrat z imenom GOSTel (izhodišče Gottscheer Kočevar, guest, gäst, gas, gost), kar je inovativno poimenovanje za podeželski hostel z dodano vrednostjo. Gostje lahko prenočujejo na/v kozolcu oz. štali in secesijskem podeželskem objektu. Imamo štiri nastanitvene prostore za 16 oseb (sobe, studio) in veliki apartma. Nastanitve smo poimenovali po nekdanjih kočevarskih vaseh oz. zgodovinski osebnosti nemškem kanclerju Caprivi.
SOBA VAJPOH
APARTMA CAPRIVI
SOBA WARMBERG
APARTMA NESSELTAL
Otroci se lahko zabavajo z ljubkimi račkami v ribniku, popeljejo domačega psa na sprehod ali pa si privoščijo pustolovsko raziskovanja okolice. Tudi vaši domači ljubljenčki bodo prišli na svoj račun: uživali bodo v dolgih sprehodih v naravi, za njihovo nastanitev pa ne boste odšteli niti eura.