Naravni sadni sokovi in kisi PROIZVODNJA PECIVA
Naša specifika so po tradicionalnem postopku pripravljeni jabolčni kisi z različnimi okusi: blagi jabolčni kis, metin kis in čemažev kis. Čemaževe cvetove nabiramo v neokrnjenih gozdovih v okolici Koprivnika. Dolgo zorijo v posebej zato namenjeni kleti. Ob nenehnem spremljanju temperature oz. klime pridobi kis vrhunski okus, ki blagodejno vpliva na počutje in zdravje.
Pečemo medene piškote, ki smo jih poimenovali “Medovnjaki”. Delamo pirine piškote z dodatkom soli in kumine. Pečemo odlično korenčkovo pecivo. Preverite!
2,50 EUR/l
2,50 EUR/l
1,80 EUR/l
MOTNI SADNI SOKOVI IZ JABOLK IN HRUŠK
RAZLIČNE VRSTE JABOLČNEGA KISA
PIŠKOTI IN PECIVO
Na Kočevskem uspevajo tradicionalne sorte jablan in hrušk. Iz neškropljenega sadja pridelujemo naraven kis in sadni sok. Naši kupci so večinoma ekološko ozaveščeni in prisegajo na naravne pridelke, kakršni so možni le v okviru manjše, butične proizvodnje.
Veliko skrbi in ljubezni, ki ju vlagamo v naše delo, se odraža v harmoničnem okusu naših sokov. Ti ne vsebujejo nobenih dodatkov. To potrjuje tudi več zlatih in srebrnih priznanj. Ponujamo sadne sokove z različnimi kombinacijami okusov. Med njimi prevladuje kombinacija hrušk in jabolk v različnih medsebojnih razmerjih.
Občina Kočevje